Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell autoritza un conveni amb l'Associació Valenciana de 'Start-up' per a donar suport a la promoció de l'ecosistema emprenedor innovador i tecnològic

24/07/2020
- El conveni està dotat amb un pressupost de 30.000 euros
- A la Comunitat Valenciana hi ha comptabilitzades 495 empreses emergents
- El conveni està dotat amb un pressupost de 30.000 euros
- A la Comunitat Valenciana hi ha comptabilitzades 495 empreses emergents



El Ple del Consell ha autoritzat la signatura del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l'Associació Valenciana de 'Start-up' per al desenvolupament d'accions de foment d'empreses emergents, o 'start-up', a la Comunitat Valenciana.

El conveni, dotat amb un pressupost de 30.000 euros, entra en vigor en el moment de la signatura d'aquest i té vigència fins al 31 de desembre de 2020.

Entre les activitats que preveu aquest conveni, hi ha la col·laboració en l'organització d'esdeveniments per a promocionar l'ecosistema emprenedor, innovador i tecnològic de la Comunitat Valenciana; la divulgació de casos d'èxit de projectes innovadors, i la dinamització del Banc de Patents i Coneixement entre emprenedors en col·laboració amb acceleradores, incubadores, universitats i/o centres tecnològics.

A la Comunitat Valenciana hi ha comptabilitzades 495 empreses emergents que a la darreria de 2019 van donar ocupació directa a prop de 3.000 persones.

Aquesta dada posa de manifest el talent de la Comunitat Valenciana i la fortalesa de l'ecosistema emprenedor innovador valencià, que està aconseguint situar-nos com a referent en el sector de les tecnologies, la innovació i el coneixement.