Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica

El Consell valida la contractació d'emergència de serveis de neteja i material higiènic en oficines agràries i centres de visitants de parcs naturals

07/08/2020
- L'import total ascendeix a més de 59.000 euros
- L'import total ascendeix a més de 59.000 euros


El Ple del Consell ha validat la declaració d'emergència per a la prestació del servei de neteja i la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les oficines comarcals agràries i en els centres de visitants dels parcs naturals de la Comunitat Valenciana per un import de 59.123 euros.

Les mesures de seguretat per a extremar la prevenció enfront de la COVID-19 motiven la declaració d'emergència, amb la finalitat de garantir la salut dels usuaris i del personal que presta els seus serveis en alguns d'aquests centres de la Conselleria.

El reforç del servei de neteja ordinària així com la instal·lació i el manteniment de dispensadors de gel hidroalcohòlic en els centres de visitants compta amb un pressupost de 47.100 euros, mentre que en les oficines comarcals agràries sumen un total de 12.023 euros.

Totes aquestes dotacions tenen com a objectiu proporcionar els equips i materials de protecció per a complir amb les mesures de seguretat i extremar la precaució enfront del coronavirus.