Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Empleo público

La Generalitat facilita el desplaçament per a acudir a les proves d'accés de l'oferta d'ocupació pública d'FGV del diumenge 20 de setembre

18/09/2020
- Els candidats i les candidates de la província de València s'examinen a Fira València i els d'Alacant a la Universitat
- L'empresa pública ha adoptat les mesures sanitàries i de seguretat necessàries perquè la convocatòria compte amb totes les garanties
- Els candidats i les candidates de la província de València s'examinen a Fira València i els d'Alacant a la Universitat



La Generalitat facilitarà diumenge que ve, dia 20 de setembre, el desplaçament en tramvia a València i Alacant per a acudir a les proves de les ofertes d'ocupació pública d'FGV dels anys 2017, 2018 i 2019, per a la constitució de noves borses de treball temporal.

En el cas de València, els tramvies de la línia 4 prolongaran el recorregut que fan fins a Fira València en l'horari previ a l'inici de les proves, mentre que a Alacant, els tramvies de la línia 2 es desplaçaran en doble composició per a duplicar-ne la capacitat.

Les proves es faran a partir de les 9.00 hores a Fira València, pel que fa a Metrovalencia, i a la Universitat d'Alacant, pel que fa al TRAM d'Alacant. Estan convocades 2.203 persones: 1.690 a València i 513 a Alacant.

Mesures de prevenció

Els exàmens comptaran amb totes les mesures sanitàries i de seguretat perquè les proves transcórreguen amb totes les garanties per a les persones participants. Començaran amb una entrada escalonada a les instal·lacions, cada quinze minuts a València, i cada vint minuts a Alacant.

Les persones examinades hauran de portar una mascareta higiènica o quirúrgica (no s'admetran les de vàlvules) i una altra de recanvi; un gel individual; el seu propi bolígraf, i hauran d'acudir sense acompanyants.

A l'entrada s'hauran d'aplicar gel hidroalcohòlic, que estarà distribuït per totes les instal·lacions, acreditar-se amb el DNI i passar un control de temperatura en què no hauran de superar els 37,5 graus centígrads. L'organització de les proves compta amb un equip mèdic i una ambulància per a resoldre qualsevol dubte o contingència.

Tant a Fira València com a la Universitat d'Alacant els accessos i les eixides estaran senyalitzats. Els ascensors només els podran utilitzar persones de mobilitat reduïda (PMR) i s'ha disposat una distància d'1,50 metres entre taula i taula dels examinats i les examinades, mentre que en les proves d'aquesta classe s'estipula una separació de 75 centímetres.

En concloure cada prova, de 120 minuts de duració (30 minuts del temari comú i 90 de l'específic del lloc a què es presenta), els examinats i les examinades hauran d'alçar la mà per a gestionar la seua eixida de manera ordenada i individualitzada.

Oferta de places

A l'oferta de 106 places corresponent a 2019, cal sumar les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, per la qual cosa FGV ha llançat un procés de selecció conjunt en 2020 amb un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.

El 3 de juliol va acabar el termini d'admissió d'instàncies i les 22.227 sol·licituds les van registrar 3.437 persones, que finalment s'han reduït a 2.203, ja que 1.234 d'aquestes no complien alguns dels requisits requerits per al lloc de treball sol·licitat.

Places previstes

Les 106 places previstes corresponents a 2019 són: 21 agents d'estació per a València; 27 maquinistes de tramvia i 33 maquinistes de metro per a València; 8 maquinistes per a Alacant; 8 oficials/les per als tallers de València; 1 oficial/a de línia de tramvia a València; un/una cap d'estació operador d'atenció al viatger per a València; 5 places de cap de circulació a Alacant; una plaça d'agent de la Unitat de Supervisió i Intervenció per a Alacant, i un/una cap d'instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Pel que fa a l'oferta de 2018, la relació de llocs que cal cobrir és la següent: 4 oficials/les per a tallers de Machado; 3 oficials/les per a tallers de València Sud; 3 maquinistes de depòsit per a tallers de Machado; 2 maquinistes per a tallers d'El Campello; 2 oficials/les zelador de línia electrificada, i 1 oficial/a de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen 2 maquinistes per a Benidorm; una/una maquinista per a tallers d'El Campello; 7 oficials/les per a tallers de Machado; 2 oficials/les per a tallers de València Sud; 2 factors/res de circulació a Altea, i 1 factor/a de circulació en Creueta.

Galeria d'imatges