Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica

El Consell aprova l'ampliació de la declaració d'emergència de reparació de l'emissari submarí de Canet d'en Berenguer

23/10/2020
- La Generalitat aporta prop de 60.000 euros a aquesta actuació
- La Generalitat aporta prop de 60.000 euros a aquesta actuació


El Ple del Consell ha aprovat l'ampliació de la declaració d'emergència de les actuacions per a la reparació de l'emissari submarí de Canet d'en Berenguer, els treballs addicionals de la qual tindran un import de 59.530,83 euros.

Actualment, s'estan executant unes obres d'emergència per a la reparació de danys estructurals en l'emissari submarí de Canet amb un pressupost de 257.869,79 euros.

El 3 de setembre de 2020, una vegada realitzades les tasques d'inspecció, reparació i dragatge inicials, es va determinar que la desconnexió de la conducció tenia una longitud superior a la prevista inicialment, amb la qual cosa es feia necessari ampliar l'àmbit de l'emergència per a executar les obres.

A fi de solucionar els danys en el mínim termini possible, l'EPSAR va acordar ampliar la declaració d'emergència amb un pressupost addicional total estimat de 59.530,83 euros.

Les obres es van iniciar el 12 de juny i s'estan desenvolupant en l'actualitat. La finalització d'aquestes està prevista dins dels quatre mesos programats.