Presidència
En Altea

Colomer signa el conveni de col·laboració entre Turisme i l'Ajuntament d'Altea per a enfortir el posicionament turístic del municipi

27/10/2020
Colomer signa el conveni de col·laboració entre Turisme i l'Ajuntament d'Altea per a enfortir el posicionament turístic del municipi
- Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros a través d'aquest acord per a accions de màrqueting i promoció turística d'Altea
- El secretari autonòmic també ha visitat el paratge Fonts de l'Algar, a Callosa d'en Sarrià, per a comprovar la posada en valor del paratge
- Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros a través d'aquest acord per a accions de màrqueting i promoció turística d'Altea
- El secretari autonòmic també ha visitat el paratge Fonts de l'Algar, a Callosa d'en Sarrià, per a comprovar la posada en valor del paratge



El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l'alcalde d'Altea, Jaume Llinares, han signat aquest dimarts en el municipi un conveni de col·laboració entre les dues entitats per a dur a terme accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament de la destinació.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribueix econòmicament amb 50.000 euros a les accions de màrqueting i promoció turística d'Altea.

Colomer ha declarat que "aquesta aliança es revalidarà en 2021 per a construir i sintonitzar entre tots un model turístic comú".

Així mateix, el secretari autonòmic ha destacat "la voluntat d'Altea per trobar el seu paper i la seua identitat turística en el món", ja que "ha sabut trobar el seu camí a través de pilars bàsics, previstos en aquest acord de col·laboració, com són l'hospitalitat, l'empatia, la segmentació, la transformació digital i la sostenibilitat".

Per a Colomer, "el món post-COVID serà un món ple de cicatrius, però també d'esperances" i ha animat a continuar treballant per a oferir espais turístics segurs.

"Emetre un missatge de confiança i seguretat, a més d'acatar al màxim i amb disciplina els protocols de seguretat per a mitigar els contagis, resulta imprescindible per a continuar convivint amb el virus", ha postil·lat.

A més, el responsable de Turisme ha volgut felicitar Altea perquè "ha sabut plantar cara al 2020 amb el manteniment de les xifres i l'adaptació del seu model turístic a la nova situació de pandèmia sanitària".

Per la seua banda, l'alcalde d'Altea ha destacat la implicació del sector turístic per a dinamitzar el municipi i que "aquest és un conveni que ens aporta una important quantitat econòmica per a fer promoció, aspecte fonamental sobretot en un moment com aquest".

Així, ha recordat que "Altea ha sigut el municipi que més ha crescut en pernoctacions al mes d'agost, sempre aplicant mesures adequades i fonamentals per a garantir la seguretat de tots".

En aquest sentit, ha destacat l'increment en el volum turístic de la destinació sense incidències en el nombre de casos de COVID-19, alhora que hi ha advocat per un "canvi de model, molt centrat en el turisme nacional, la qual cosa ens pot ajudar a fidelitzar".

Accions objecte del conveni

Entre les accions de màrqueting que podran executar-se en el marc d'aquest conveni, destaca la realització d'una estratègia de màrqueting 'online' que ha incorporat millores en el posicionament de Visit Altea, a més del reforç en xarxes socials i l'adaptació de continguts a la situació actual.

A més, gràcies a aquest conveni, Altea ha editat diversos vídeos promocionals en diferents idiomes i promociona el turisme familiar a través d'un joc interactiu denominat Marco Topo, que inclou un mapa i adhesius, per a gaudir de la destinació amb els més menuts.

Així mateix, fruit d'aquest conveni, s'han incorporat 5 noves visites audioguiades a través de l'aplicació PlayAltea per a evitar les massificacions en la destinació. L'acord també permetrà incorporar nous continguts a aquestes aplicacions que es traduiran a valencià, anglés i francés.

Així mateix, Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament d'Altea es comprometen per mitjà d'aquest acord a promocionar l'oferta turística del municipi, en el marc de l'estratègia CreaTurisme del Consell, que persegueix, entre altres objectius, incentivar el desenvolupament turístic de nous productes relacionats amb la línia de Mediterrani Cultural i Mediterrani Gastronòmic, l'Exquisit Mediterrani.

Visita al paratge Fonts de l'Algar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el paratge Fonts de l'Algar, a Callosa d'en Sarrià, acompanyat per l'alcalde del municipi, Andrés Molina, per a comprovar els nous projectes de posada en valor del paratge, fomentats per Turisme Comunitat Valenciana.

Turisme ha atorgat ajudes al municipi per a dur a terme una sèrie d'actuacions relacionades amb la inversió en l'equipament d'aquest recurs turístic, que ascendeix des de l'any 2017 a prop de 42.000 euros.

Una quantitat que ha permés millores en la senyalització exterior del paratge, en la interpretació de les fites, en la senyalització indicativa dels serveis, en l'ampliació de la sala de primers auxilis i en la reforma i ampliació dels lavabos de la zona de pícnic. Aquestes actuacions han culminat en l'actual exercici 2020 amb la millora d'accessibilitat dins del recinte.

Galeria d'imatges