Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

Sanitat anuncia l'entrada en vigor de la suspensió de les pràctiques de l'alumnat de Ciències de la Salut en centres sanitaris

03/11/2020
- La mesura no afecta els i les alumnes d'últim curs, que sí que podran realitzar les pràctiques
- La Resolució es mantindrà en vigor mentre la situació sanitària derivada de la pandèmia ho aconselle
- La mesura no afecta els i les alumnes d'últim curs, que sí que podran realitzar les pràctiques
- La Resolució es mantindrà en vigor mentre la situació sanitària derivada de la pandèmia ho aconselle



La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publica aquest dimecres la Resolució, de 3 de novembre de 2020, per la qual queden suspeses les pràctiques que realitza l'alumnat de Ciències de la Salut als centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, se suspenen les pràctiques assistencials, tant dels centres de titularitat pública com privada, dels graus de Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius, així com les pràctiques de cicles formatius de formació professional.

Queden exempts d'aquesta mesura els i les alumnes d'últim curs de cada una de les titulacions de Ciències de la Salut i de l'últim curs d'un màster oficial, que sí que podran dur a terme les pràctiques a causa de la importància de fer aquesta formació i la impossibilitat d'ajornar-les a anys posteriors, així com l'alumnat de l'últim curs de titulacions sanitàries de Formació Professional.

A més, també es podrà desenvolupar l'activitat pràctica assistencial que es duu a terme a les clíniques universitàries pròpies de cada universitat, que quedarà sota control i responsabilitat de la mateixa institució.

La finalitat d'aquesta mesura és protegir l'alumnat i els i les pacients enfront del repunt de casos de coronavirus i l'augment de la pressió hospitalària.

La mesura entrarà en vigor aquest dimecres, des del moment en què es publique la Resolució, i estarà vigent fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus en permeta la reconsideració o modificació.