Sanitat Universal i Salut Pública
Sanidad Universal

Sanitat licita les obres per a reformar els laboratoris del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

26/11/2020
- El pressupost de l'obra ascendeix a prop d'1 milió d'euros
- La data prevista d'inici de l'obra és el primer semestre de 2021 i el termini d'execució és de 12 mesos
- El pressupost de l'obra ascendeix a prop d'1 milió d'euros
- La data prevista d'inici de l'obra és el primer semestre de 2021 i el termini d'execució és de 12 mesos



La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres de reforma dels laboratoris del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, així com de la millora de la seua eficiència energètica, que suposaran una inversió de 988.863,09 euros.

La data prevista de l'inici de les obres és en el primer semestre de 2021 i el termini d'execució és de 12 mesos.

El projecte preveu la reforma del centre actual en una superfície d'uns 1.420.60 m² per a millorar el funcionament dels laboratoris, que estan estructurats en espais xicotets entre la primera i segona planta de l'edifici, que daten de l'any de la construcció del centre i la distribució dels quals obeeix a una organització poc funcional actualment.

Per a poder millorar l'eficiència del funcionament dels laboratoris és necessari redistribuir i organitzar els espais existents. D'aquesta manera, es requereixen els treballs necessaris per a dur a terme les obres de reforma parcial de l'edifici, consistent en la reforma i redistribució dels laboratoris de proves de rutina, de proves especials, així com de l'àrea de fraccionament, situats en la primera planta, segona planta i planta baixa, respectivament.

Situat en la primera planta, el laboratori de proves de rutina es reestructurarà en un espai únic i s'eliminaran els espais xicotets existents. La reforma inclou també l'execució de magatzems de material fungible i divers i les àrees auxiliars al laboratori (àrea de neteja i eliminació de residus, àrea administrativa, despatxos, direcció d'infermeria, serveis sanitaris, etc.).

Per altra banda, al laboratori de proves especials, situat a la segona planta, es reestructuraran els espais existents per a allotjar dos laboratoris especials del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, l'execució del despatx de qualitat, la sala de reunions i biblioteca, i espais administratius.

Finalment, a la planta baixa, les portes d'accés al CTCV, així com la porta interior d'accés a l'àrea de fraccionament, s'hauran de substituir per portes noves amb accés controlat.

Les obres seran cofinançades per la Unió Europea mitjançant els fons FEDER de desenvolupament regional.

Galeria d'imatges