Presidència

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de la Vilavella per al desenvolupament del programa Tourist Info a la localitat

22/01/2021
- Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament participen en el manteniment i l'actualització del programa de la Xarxa Tourist Info
- S'hi incorpora un nou espai d'atenció al turista denominat Tourist Info la Vilavella-Ajuntament
- Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament participen en el manteniment i l'actualització del programa de la Xarxa Tourist Info
- S'hi incorpora un nou espai d'atenció al turista denominat Tourist Info la Vilavella-Ajuntament



El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de la Vilavella per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info per mitjà del manteniment i l'actualització en aquesta xarxa de les oficines d'informació turística del municipi.

L'objecte d'aquest conveni és la prestació de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de la Vilavella en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info en la destinació.

Aquest acord permetrà, a més de cooperar en el funcionament i l'operativitat plena de l'oficina Tourist Info la Vilavella, incorporar un nou espai d'atenció al turista sota el nom de Punt d'Informació Tourist Info la Vilavella-Ajuntament, de manera que s'amplien així els serveis integrats en la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

Aquest conveni de col·laboració no té contingut econòmic, per la qual cosa els costos i pressupostos que es puguen derivar de les actuacions específiques establides en el conveni s'assumiran per cada organisme en l'àmbit de les competències respectives.

El programa Tourist Info té com a finalitat oferir un ampli servei d'informació de l'oferta turística de la Vilavella, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

L'Ajuntament de la Vilavella es compromet a sostindre econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar el total de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament, així com aportar el personal informador turístic per a la prestació del servei d'informació al turista.

També a mantindre la imatge de les oficines de turisme d'acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info; en els sistemes de recollida i intercanvi d'informació estadística que té; els estudis, o l'avaluació del servei, entre altres.

Per la seua banda, Turisme Comunitat Valenciana posarà a la disposició de les oficines Tourist Info del municipi de la Vilavella les seues bases de dades turístiques de caràcter públic. Així mateix en coordinarà la relació amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Generalitat i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l'ús apropiat d'eines de gestió i procediments, entre altres.