Justícia, Interior i Administració Pública

La Policia de la Generalitat activa un operatiu especial el cap de setmana a les àrees comercials de l'Horta Sud

21/01/2021
- Durant el cap de setmana faran visites informatives en botigues de diverses àrees comercials de la Comunitat Valenciana
- Durant el cap de setmana faran visites informatives en botigues de diverses àrees comercials de la Comunitat Valenciana


La Policia de la Generalitat està realitzant des de hui dijous inspeccions a l'àrea comercial ubicada als termes municipals de municipis de l'Horta Sud davant de la previsió d'una gran afluència de públic amb motiu de la festivitat de Sant Vicent a la ciutat de València.

Durant el cap de setmana faran visites informatives en botigues de diverses àrees comercials de la Comunitat Valenciana per a garantir el compliment dels aforaments i la distància de seguretat, així com recordar el compliment dels horaris, en coordinació amb els cossos de seguretat de l'Estat i les policies locals dels municipis afectats.

La Policia de la Generalitat visita les botigues d'aquestes zones comercials per a supervisar que s'extremen les mesures requerides pel Consell davant de l'agreujament de la COVID-19.

Entre altres actuacions, els agents comproven que hi haja suficients mesures de control d'aforament tant en els aparcaments com en l'accés als edificis. També supervisen tota la senyalística i confirmen que els establiments destaquen la necessitat de portar ben posada la mascareta i de mantindre la distància, el límit d'aforament i els nous horaris, sobretot, de tancament, és a dir, a les 18 hores.

Així mateix, supervisen que s'haja reforçat la vigilància per part dels comerços de totes aquestes mesures en l'interior de les instal·lacions.