Sanitat Universal i Salut Pública

Sanitat vacuna aquesta setmana 52.000 persones de centres docents de la Comunitat Valenciana

29/03/2021
- Estan citats els dies 31 de març i 1 d'abril en els diversos punts de vacunació
- Fins ara, el 54 % del professorat de la Comunitat Valenciana ha rebut la primera dosi
- Estan citats els dies 31 de març i 1 d'abril en els diversos punts de vacunació
- Fins ara, el 54 % del professorat de la Comunitat Valenciana ha rebut la primera dosi



La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública conclou aquesta setmana la primera fase de vacunació del personal de centres docents de la Comunitat Valenciana. Així, els dies 31 de març i 1 d'abril, estan convocades prop de 52.000 persones de centres docents en els diversos punts de vacunació.

Tots ells han sigut convocats en algun dels 25 llocs de vacunació que s'han instal·lat a la Comunitat Valenciana, en els quals se'ls administrarà la vacuna d'AstraZeneca, que és la que s'ha assignat per a aquest col·lectiu.

El dispositiu organitzat per la Conselleria de Sanitat per a la vacunació massiva al personal de centres docents de la Comunitat Valenciana ha permés que en aquests moments el 54 % dels professionals ja haja rebut la primera dosi.

En concret, s'ha administrat a 77.975 persones de centres educatius de la Comunitat Valenciana. Per províncies: 27.824 professionals de centres docents d'Alacant, 9.487 de Castelló i 40.664 de la província de València. Únicament s'estima que menys del 8 % ha rebutjat posar-se la vacuna.

El procés de vacunació massiva s'ha desenvolupat amb èxit, de manera àgil, ordenada i en els temps establits, la qual cosa demostra la intensa tasca que estan duent a terme els 250 equips de professionals que s'han preparat per a fer-ho, així com la capacitat del Sistema Sanitari.

Durant els dies 26 i 27 de març estaven convocats en els punts de vacunació més de 93.000 professionals de centres educatius i en van acudir a la cita quasi el 84 %.