Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat

Ferrocarrils de la Generalitat modifica el servei entre Hospital la Vila i Benidorm Intermodal del TRAM d'Alacant des del 17 de maig

13/05/2021
Ferrocarrils de la Generalitat modifica el servei entre Hospital la Vila i Benidorm Intermodal del TRAM d'Alacant des del 17 de maig
- El trajecte entre les estacions de Creueta i Benidorm Intermodal es farà amb autobús
- Es recomana a les persones usuàries que s'informen dels horaris en la pàgina web del Tram, en el telèfon gratuït 900 72 04 72 o en xarxes socials
- El trajecte entre les estacions de Creueta i Benidorm Intermodal es farà amb autobús
- Es recomana a les persones usuàries que s'informen dels horaris en la pàgina web del Tram, en el telèfon gratuït 900 72 04 72 o en xarxes socials



Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d'autobús entre les estacions de Creueta i Benidorm Intermodal a partir del pròxim dia 17, amb motiu dels treballs que s'estan fent per obres de renovació de l'estació de Benidorm del TRAM d'Alacant. Està previst que es torne la normalitat del servei de tren a partir de la segona quinzena de juny.

Per tant, les persones usuàries que viatgen fins a Hospital la Vila ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers i les passatgeres que vulguen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar anteriorment en Creueta a l'autobús.

Per això, els trens TRAM de la línia 1 (Luceros-Benidorm) finalitzaran el recorregut en Hospital la Vila. En sentit contrari, el transbord a l'autobús haurà d'efectuar-se a Benidorm Intermodal i es reprendrà el viatge amb tren en el baixador de Creueta.

Les parades d'autobús es faran en Creueta, Costera Pastor, Hospital la Vila, CC La Marina - Finestrat, Benidorm i Benidorm Intermodal, mentre que el baixador de Terra Mítica quedarà sense servei durant les obres.

Per la seua banda, l'ajuntament de Benidorm ha informat que, amb motiu de les obres al municipi, des del 17 de maig fins a mitjan juny es procedirà a reduir a un carril de trànsit en comptes de dos, en sentit descendent l'avinguda Beniardá des de la glorieta d'accés N-332 fins a l'encreuament amb el carrer Estació. A més, la vorera al costat també romandrà fora de servei per obres, per la qual cosa recomana que s'empren altres vies d'accés d'entrada a Benidorm.

Es recomana als clients i les clientes que s'informen dels horaris previstos, així com de les ubicacions de les parades d'autobús previstes, en la pàgina web (TRAM), en el telèfon gratuït d'informació, atenció al client (900 72 04 72), en les estacions mateixes i en xarxes socials.

Afecció en altres estacions

Seguint amb els treballs d'execució de les millores del TRAM d'Alacant, continuen les afeccions a Altea, Garganes, Olla Altea i Cala Piteres. Aquestes afeccions no comporten la modificació del servei, per la qual cosa les persones usuàries podran fer els trajectes atenent les indicacions dels canvis produïts.

A Altea, les parades es continuaran fent a l'andana central sobre la tarima provisional habilitada a aquest efecte.

A Garganes, la parada es farà en una andana provisional davant de la que s'està rebaixant per obres fins a la finalització.

A Olla Altea, tots els trens efectuaran parada en l'andana 2 mentre es rebaixa i adequa l'andana 1, actualment suprimida.

Al baixador de Cala Piteres, on continuen les obres de rebaix d'andanes, s'ha recuperat des del dia 11 l'accés per a persones de mobilitat reduïda (PMR) que s'havia suprimit temporalment.

A Hospital la Vila, l'andana 2 quedarà fora de servei des del 17 de maig, i les parades de tots els trens es faran en l'andana 1. A més, com que està inutilitzada l'andana 2, se suprimirà el pas entre andanes. Aquesta situació està prevista que concloga a partir de la segona quinzena de juny.

Aquestes actuacions formen part de les que està duent a terme la Generalitat, a través d'FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d'Alacant per a millorar la qualitat i homogeneïtzar les condicions del servei entre Alacant i Dénia.

Galeria d'imatges