Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

La Comunitat Valenciana registra 373 casos de contagis per coronavirus

26/06/2021
- Barceló demana prudència davant de la modificació de la normativa sobre l'ús de les mascaretes
- Barceló demana prudència davant de la modificació de la normativa sobre l'ús de les mascaretes


La Comunitat Valenciana ha registrat un total de 373 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens des de l'última actualització.

Del total de nous casos, 265 s'han registrat a la província de València, 21 a la de Castelló i 87 a la província d'Alacant. D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana acumula un total de 399.997 positius, dels quals 41.400 són a la província de Castelló, 149.356 a la d'Alacant i 209.240 a la província de València, a més d'1 sense assignar.

A més, cal assenyalar que del total dels casos nous, més d'un centenar corresponen a joves que han tornat a la Comunitat Valenciana després de participar en viatges de fi d'estudis en altres comunitats autònomes. Els equips de salut pública valencians continuen investigant aquests brots, així com realitzant el seguiment de contactes.

Davant de l'increment de casos registrats i la modificació de la normativa sobre l'ús de les mascaretes, la consellera Ana Barceló ha realitzat una crida a la ciutadania per tal de mantindre la calma i la prudència per a evitar l'increment en els contagis.