Sanitat Universal i Salut Pública
Ocupació pública

Sanitat convoca un procediment extraordinari per a la inscripció en determinades categories deficitàries del Departament de Salut de Torrevieja

21/09/2021
- La sol·licitud es fa via telemàtica en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
- Actualment, 6.180 persones s'han inscrit en la borsa de treball temporal del Departament de Salut de Torrevieja
- La sol·licitud es fa via telemàtica en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
- Actualment, 6.180 persones s'han inscrit en la borsa de treball temporal del Departament de Salut de Torrevieja



La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat una convocatòria per a un procediment extraordinari, perquè les persones que ho vulguen es puguen inscriure en determinades categories deficitàries del Departament de Salut de Torrevieja.

L'aplicació telemàtica d'inscripció estarà oberta des del 21 de setembre fins al 6 d'octubre de 2021 en l'enllaç següent: consulteu ací.

La inclusió del Departament de Salut de Torrevieja suposa que la contractació del personal necessari es farà aplicant les disposicions contingudes en l'article 9 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut marc de personal estatutari dels serveis de Salut, i l'Ordre 4/2019, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es regula el procediment de selecció de personal temporal per a la cobertura de places estatutàries gestionades per la conselleria amb competències en matèria de sanitat.

En la sol·licitud telemàtica, les persones interessades hauran d'indicar les seues dades personals així com els mitjans de localització (obligatori telèfon mòbil i/o correu electrònic) en els quals vulguen rebre les ofertes de treball.

En l'apartat de selecció de categoria s'ha d'elegir la categoria o categories (fins a un màxim de tres) i triar el Departament de Salut de Torrevieja. El llistat de les categories que es poden seleccionar està publicat en la pàgina web següent: consulteu ací.

La gestió de les ofertes de treball es duu a terme en el Departament de Salut de Torrevieja i es realitza en funció de les necessitats de recursos humans.

Des de la inclusió del Departament de Salut de Torrevieja en les llistes d'ocupació temporal de Sanitat el mes de juliol passat, s'han inscrit ja en aquest departament 6.180 persones.

Finalment, cal assenyalar que les persones que s'inscriguen en aquest procediment extraordinari no formaran part de les llistes d'ocupació temporal de les institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ni tindran per aplicables les situacions administratives descrites en l'article 23 de l'Ordre 4/2019, de 14 de novembre, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. En cas que no s'accepten els nomenaments, seran excloses de les llistes extraordinàries i en cas que vulguen tornar a formar-ne part, hauran de sol·licitar-ho d'acord amb el procediment establit en la convocatòria.