Presidència
Promoción turística

Turisme CV mostra l'oferta de turisme ornitològic i ecoturisme de la Comunitat Valenciana en el Delta Birding Festival

26/09/2021
- Delta Birding Festival té lloc al Parc Natural del Delta de l'Ebre durant aquest cap de setmana
- Colomer destaca "la importància de tornar a participar presencialment en aquesta classe d'esdeveniments per a mostrar la diversitat de la nostra oferta, molt atractiva per a mercats que demanen experiències molt concretes"
- Delta Birding Festival té lloc al Parc Natural del Delta de l'Ebre durant aquest cap de setmana
- Colomer destaca "la importància de tornar a participar presencialment en aquesta classe d'esdeveniments per a mostrar la diversitat de la nostra oferta, molt atractiva per a mercats que demanen experiències molt concretes"



Turisme Comunitat Valenciana participa en el certamen dedicat al turisme ornitològic i l'ecoturisme Delta Birding Festival, que té lloc al Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Així, l'oferta de turisme ornitològic de la Comunitat Valenciana està present a través d'un estand en què també participen l'Associació de Guies de Birding de la Comunitat Valenciana i les marques turístiques provincials de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància "de tornar a participar en aquesta classe d'esdeveniments, que ens permeten mostrar la diversitat de la nostra oferta i acostar-nos a mercats amb gran potencial que busquen experiències molt concretes".

Així mateix, Colomer ha recalcat que "l'oferta turística del producte 'birding' a la Comunitat la formen tant empreses especialitzades en aquest producte, com allotjaments especialitzats, guies o itineraris ornitològics".

A més, ha recordat que "des de Turisme ja fa uns anys que impulsem i potenciem aquest producte turístic, pel caràcter desestacionalitzador, per ser respectuós amb el medi ambient i per la capacitat de creixement que té".

El responsable de Turisme ha assenyalat que "la Comunitat ofereix un ampli ventall de possibilitats de gaudir de l'observació d'aus en hàbitats diferents i a través de diversos productes o experiències preparades per a fer-ho; des de rutes d'iniciació, fins a rutes familiars, fotografia, rutes per a especialistes, així com la combinació amb altres activitats com l'enoturisme, el cicloturisme o rutes amb vaixell, entre moltes altres possibilitats que mostrarem en aquest certamen".

El Delta Birding Festival es classifica entre els millors certàmens dedicats a l'observació d'aus de tots els que es duen a terme a Espanya i atrau una important quantitat d'apassionats de l'ornitologia cada any. Està organitzat per l'Institut Català d'Ornitologia, la Fundació la Pedrera i la botiga Oryx.

Es tracta de l'únic festival d'aquestes característiques que té lloc a Catalunya, en concret en ple Parc Natural del Delta de l'Ebre, en l'espai Mon Natura.

El Festival acull ?a més dels expositors dedicats a la promoció de viatges d'ecoturisme i observació ornitològica, o 'birdwatching'? tant destinacions com empreses turístiques, altres seccions com les dedicades al material d'òptica i també una secció dedicada a associacions i ONG dedicades a la conservació mediambiental i ornitològica.