Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Bretxa digital

El Consell porta als carrers d'Alacant la campanya 'Mai és tard per a viure millor' per a acostar la tecnologia a les persones majors

27/12/2021
El Consell porta als carrers d'Alacant la campanya 'Mai és tard per a viure millor' per a acostar la tecnologia a les persones majors
- L'acció es desenvoluparà aquest dimarts de 10 a 13 hores a la parada de l'autobús de l'avinguda Alfons el Savi
- L'acció es desenvoluparà aquest dimarts de 10 a 13 hores a la parada de l'autobús de l'avinguda Alfons el Savi


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de la Direcció General de Lluita contra la Bretxa Digital, porta la campanya 'Mai és tard per a viure millor' als carrers d'Alacant.

La Conselleria d'Innovació pretén reforçar la confiança de la ciutadania en les noves tecnologies i demostrar com la innovació i la tecnologia poden ajudar les persones de qualsevol edat a millorar la seua qualitat de vida i a integrar-se en la nova societat digital.

Per a fer-ho, demà dia 28 de desembre de 10 a 13 hores es desenvoluparà una acció pública a la parada d'autobusos de l'avinguda Alfons el Savi, on s'interactuarà amb les persones majors que transiten prop de la parada d'autobús per a acostar-los les noves tecnologies i trencar els temors a iniciar-s'hi.

L'equip de professionals desenvoluparà tallers de carrer en els quals ensenyaran com enviar WhatsApp, com fer videoconferències o com crear perfils en les xarxes socials com ara Facebook o Instagram. D'aquesta manera didàctica i divertida es convida les persones majors a 'passar a l'acció' i fer un primer pas per a connectar-se digitalment amb els seus fills i nets.

Aquests tallers participatius es desenvoluparan a la parada de l'autobús, ambientada per a l'ocasió, de manera acollidora, que simularà una sala d'estar de qualsevol casa valenciana.

Amb aquesta acció, des de la Conselleria d'Innovació es pretén posar a la disposició de les persones majors eines que els permeten obrir-se a les possibilitats que les tecnologies els ofereixen, i els permeten ser més autònomes i independents, tal com ha assegurat la directora general per a la Lluita contra la Bretxa Digital, María Muñoz.

Aquesta acció complementa el vídeo llançat pel Consell 'Mai és tard per a viure millor', en el qual les veïnes de Beniardá ensenyaven com la tecnologia els ajudava a millorar la seua qualitat de vida.

Galeria d'imatges