Presidència

El Consell modifica l'estructura orgànica de la Presidència de la Generalitat i acorda cessaments i nomenaments

11/02/2022
- Alfred Boix serà el nou secretari autonòmic de Promoció Institucional, Comunicació i Prospectiva
- Elena Cebrián és nomenada nova secretària autonòmica de Cohesió Territorial i Polítiques contra el Despoblament
- Alfred Boix serà el nou secretari autonòmic de Promoció Institucional, Comunicació i Prospectiva
- Elena Cebrián és nomenada nova secretària autonòmica de Cohesió Territorial i Polítiques contra el Despoblament



El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es modifica l'estructura orgànica de dues de les secretaries autonòmiques de Presidència de la Generalitat, amb el canvi de denominació d'aquestes i l'adscripció dels centres directius que en depenen.

En concret, es canvia el nom de la Secretaria Autonòmica de Prospectiva i Comunicació, que es denominarà Secretaria Autonòmica de Promoció Institucional, Comunicació i Prospectiva, de la qual passen a dependre les direccions generals de Promoció Institucional, de Relacions Informatives i d'Anàlisi i Polítiques Públiques.

Així mateix, la Secretaria Autonòmica de Promoció Institucional i Cohesió Territorial passa a anomenar-se Secretaria Autonòmica de Cohesió Territorial i Polítiques contra el Despoblament, de la qual dependran les direccions generals d'Administració Local i d'Agenda Valenciana Antidespoblament.

Com a conseqüència d'aquesta modificació, el Consell ha aprovat el cessament d'Alfred Boix Pastor com a secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, i el seu nomenament com a secretari autonòmic de Promoció Institucional, Comunicació i Prospectiva.

El Consell també ha acordat el cessament de Beatriz Gallardo Paúls com a secretària autonòmica de Prospectiva i Comunicació i el nomenament d'Elena Cebrián Calvo com a nova secretària autonòmica de Cohesió Territorial i Polítiques contra el Despoblament.

Elena Cebrián és enginyera agrònoma per la Universitat Politècnica de València en l'especialitat d'Economia i Política Agrària i graduada en Economia per la UNED. És funcionària de l'Estat i va ser consellera d'Agricultura de la Generalitat des de juny de 2015 fins a juny de 2019, amb una àmplia experiència en polítiques públiques i gestió mediambiental. Fins ara era subdirectora general de Planificació de l'Acció del Govern.

D'altra banda, el Consell ha aprovat el cessament d'Antonio Torres Salvador com a director general de Relacions amb les Corts i el nomenament en el seu lloc d'Ana Domínguez Cana, que és economista per la Universitat de València, especialitzada en administració pública i fins ara era assessora d'assumptes parlamentaris en la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.