President
'Diàlegs al Palau'

Ximo Puig destaca que "no pot haver-hi una societat decent sense justícia social"

21/02/2022
Ximo Puig destaca que 'no pot haver-hi una societat decent sense justícia social'
- El president de la Generalitat ha participat en una nova edició de 'Diàlegs al Palau', en la qual ha conversat amb el pare Ángel amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social
- El president de la Generalitat ha participat en una nova edició de 'Diàlegs al Palau', en la qual ha conversat amb el pare Ángel amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social


València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dimarts, durant la seua participació en els 'Diàlegs al Palau', que "no pot haver-hi una societat decent sense justícia social".

El president ha participat en una nova edició dels 'Diàlegs al Palau', en la qual ha conversat amb el pare Ángel amb motiu el Dia Mundial de la Justícia Social, que se celebra el 20 de febrer.

"La justícia social és un pilar bàsic de la decència i de la dignitat d'una societat", ha assenyalat el president, que ha remarcat la importància de "posar els principis a treballar" per a fer-los realitat en cada àmbit d'actuació.

En aquest sentit, ha subratllat que el Consell fa seu aquest plantejament, amb mesures com la dotació econòmica per a cooperació, que enguany, ha afegit, assoleix un "rècord històric".

El president ha lloat, a més, la trajectòria del pare Ángel, premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia, en la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, amb els seus 60 anys dedicats a la filantropia, des que fundara en 1962 l'ONG Missatgers de la Pau.

Puig ha subratllat, d'altra banda, el caràcter solidari de la societat valenciana, i ha assegurat que així ho demostra el fet que, en el pitjor any de la pandèmia, la xarxa de voluntariat universitari valencià va créixer un 82%, així com que, en 2021, la donació d'òrgans haja crescut un 30%.

Galeria d'imatges