Presidència

La Generalitat presenta la marca Mediterranew Musix a Madrid

27/06/2022
  • Aquesta activitat s’emmarca en el Mes de la Comunitat Valenciana a Madrid, una iniciativa l’objectiu de la qual és la promoció econòmica, cultural i turística de la Comunitat Valenciana

     

La Generalitat presenta la marca turística Mediterranew Musix, l’objectiu de la qual és promocionar els espectacles musicals de la Comunitat Valenciana, així com desenvolupar i consolidar esdeveniments musicals responsables i sostenibles amb valors com la cordialitat, el respecte i la inclusió.

La presentació tindrà lloc aquest dimarts, a les 19.30 hores, al vestíbul de l’Institut Cervantes de Madrid i comptarà amb el concert en acústic de La Habitación Roja, acompanyats de la dansa de Taiat Dansa.

L’esdeveniment forma part de les activitats programades en el Mes de la Comunitat Valenciana a Madrid, que té lloc a la capital fins al pròxim 5 de juliol. Es tracta d’una trobada amb la ciutadania per a reforçar els llaços d’unió entre la societat valenciana i la madrilenya, així com donar a conéixer el potencial econòmic, cultural i turístic de la Comunitat Valenciana, tal com ha explicat el director general de Relacions amb les Comunitats Autònomes i Representació Institucional, Jorge Alarte.