Presidència

El director general de Turisme, Herick Campos, assisteix a l’hissat de banderes Qualitur a les platges de la Vila Joiosa

01/07/2022
Izado de la Bandera Qualitur en la Villajoyosa
  • La la Vila Joiosa, amb 10 banderes Qualitur i 5 banderes Blaves, és un dels destins de la província d'Alacant amb més distintius

El director general de Turisme, Herick Campos, i l’alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, han assistit aquest divendres a l’hissat de banderes Qualitur a les platges de la Vila Joiosa.

Per a la temporada estival de 2022, Turisme Comunitat Valenciana ha concedit un total de 10 banderes Qualitur a les platges del municipi, amb la qual cosa es reconeix la seua excel·lència i qualitat en serveis.

El director general de Turisme ha destacat que “hui és un dia simbòlic, darrere del qual hi ha molta faena, perquè la Vila Joiosa, amb 10 banderes Qualitur i 5 banderes blaves, siga una de les destinacions de la província d’Alacant amb més distintius”.

Per a Campos “es tracta de reconeixements que certifiquen la qualitat de les platges i els seus serveis, així com la seua accessibilitat”. De la mateixa manera, ha recalcat que la comarca de la Marina Baixa compta amb 22 banderes Qualitur i 11 banderes blaves, “aquesta comarca ofereix el millor del seu principal recurs turístic, que són les platges”, hi ha afegit.

Turisme Comunitat Valenciana ha concedit la bandera Qualitur 2022 a 179 platges de 38 municipis de la Comunitat Valenciana. Per la seua banda, Alacant és la província que més platges certificades té, amb un total de 86, situades en 11 municipis, que són Altea, Alacant, Benidorm, Benissa, el Campello, Dénia, Orihuela, Pilar de la Horadada, Santa Pola, Torrevieja i la Vila Joiosa.

Galeria d'imatges