Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport público

TRAM d’Alacant ofereix transport gratuït als parcs temàtics de Benidorm amb la compra d’entrades a les seues estacions

07/07/2022
Personas usuarias accediendo al TRAM d'Alacant
  • FGV ha renovat l’acord de promoció que afecta les instal·lacions de Terra Natura, Aqua Natura, Aqualandia i Mundomar
  • El desplaçament inclou els trasllats d’anada i tornada amb tren, i el viatge amb autobús des de la parada fins als parcs

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ofereix, durant tota la campanya estival, la possibilitat d’adquirir a les estacions del TRAM d’Alacant entrades, en les quals s’inclou el transport, dels diversos parcs temàtics de Benidorm.

Aquesta promoció inclou enguany les instal·lacions de Terra Natura, Aqua Natura, Aqualandia, Mundomar i Terra Mítica, aquesta última únicament en temporada alta (de l’1 de juliol al 4 de setembre).

Amb aquesta iniciativa, totes aquelles persones que adquirisquen l’entrada d’un d’aquests parcs a les taquilles assistides de qualsevol de les estacions del TRAM d’Alacant, entre Alacant i Dénia, podran realitzar, amb el preu establit a cada entrada, el viatge d’anada i tornada amb tren, així com el desplaçament fins al parc amb autobús.

La promoció inclou el desplaçament en els trens i els tramvies del TRAM d’Alacant fins a l’estació de Benidorm, que connecta amb la línia 1 fins a Luceros i amb la línia 9 fins a Dénia, així com l’enllaç amb l’autobús urbà que porta als recintes d’oci, i ta tornada posterior.

Per a accedir als parcs, els usuaris del TRAM d’Alacant han d’enllaçar amb la línia 01 d’autobusos urbans de Benidorm, al costat de la mateixa estació del tren. L’horari d’aquests autobusos es pot consultar en les seues pròpies parades.

FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72, el web www.tramalacant.es, les xarxes socials i l’app oficial.

Galeria d'imatges