Presidència

Herick Campos destaca el treball que exerceix el personal d’informació de la Xarxa Tourist Info “per a oferir una experiència global als turistes”

11/07/2022
Herick Campos en el acto de Asetmico
  • L'Associació d'Empresaris Turístics de Morella i Comarca ha premiat a les oficines Tourist Info dels Ports

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància del treball que exerceix el personal d’informació turística de la Xarxa Tourist Info, que són “la primera línia de contacte amb els turistes”.

El director general ha lliurat aquest diumenge en l’acte de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico) el premi 2021 a les oficines de turisme dels Ports.

Campos ha agraït el treball que realitzen les oficines de turisme i el “servei de qualitat que presten en tota la comarca”. “Treballen de manera coordinada i conjunta per a oferir una experiència global a les comarques i en tota la Comunitat”, sobre tota mena de recursos turístics, culturals, naturals o gastronòmics.

També ha recalcat “com és d’important el paper del CdT de Morella - els Ports”, que és un espai formatiu, però també d’innovació, on les associacions poden realitzar les seues pròpies activitats, i des d’on “contribuïm a oferir la formació i la qualificació que necessiten els treballadors”.

A més, ha explicat que en el primer semestre s’han realitzat 16 cursos i per al segon semestre de l’any n’hi ha programats 17 més.

D’altra banda, el director general de Turisme ha confirmat que el pròxim mes de setembre “reprendrem el programa del Bo Viatge”, que compta amb un pressupost pròxim als 8 milions d’euros, “amb l’objectiu d’incentivar la demanda després de l’estiu”.

Galeria d'imatges