Presidència

El Consell col·labora amb Villena per a la realització de diverses accions de promoció turística del municipi en 2022

15/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros a través d'un conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Villena per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi durant 2022.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros perquè l’Ajuntament de Villena impulse diverses accions de promoció turística del municipi.

Entre les actuacions previstes, destaca l’assistència a les principals fires de turisme nacionals com Fitur 22, B-Travel 2022, Expovacaciones Bilbao i un taller a Madrid organitzat pel club de producte turístic Tour&Kids.

Mitjançant el conveni també s’elaborarà material promocional, tant per al públic general com específic del públic infantil, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de la localitat com una destinació turística per a famílies.

A més, es realitzaran publicacions en revistes nacionals centrades en el turisme familiar per a posicionar Villena com a destinació turística per a famílies. També es faran publicacions centrades en turisme cultural, en què es faran valdre els macroconcerts que se celebren en el mes d’agost, Llegendes del Rock i Rabolagartija, i en la celebració del 100é aniversari de la Banda Municipal de Música de Villena, entre altres.

També es duran a terme altres actuacions, com ara la realització d’un viatge de familiarització per a donar a conéixer la Festa de Moros i Cristians que se celebra al setembre, a més de la promoció a través de les xarxes socials dels esdeveniments locals singulars, capaços tant d’atraure visitants com d’augmentar seguidors, com el VEM (Villena és Música) i els festivals d’agost (Llegendes del Rock i Rabolagartija).