Justícia, Interior i Administració Pública

El Consell autoritza el contracte de lloguer amb opció a compra de 21 vehicles radiopatrulla destinats a la Policia de la Generalitat

05/08/2022
  • El valor del contracte ascendeix a 904.200 euros, amb un termini d’execució de quatre anys i amb una pròrroga de 12 mesos

El Ple del Consell ha autoritzat el contracte de subministrament, mitjançant arrendament amb opció de compra, de 21 vehicles radiopatrulla, per a l’exercici de les funcions de la Unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana.

La flota objecte del contracte consta de sis vehicles radiopatrulla tipus Z, gasolina o híbrid, amb lot de detinguts; cinc vehicles radiopatrulla tipus Z sense lot de detinguts; un vehicle 4x4 radiopatrulla sense lot de detinguts, i tres vehicles radiopatrulla tipus K, gasolina o híbrid, amb lot de detinguts, a més de sis turismes radiopatrulla tipus K, gasolina o híbrid, sense lot de detinguts.

El valor estimat del contracte ascendeix a 904.200 euros, amb un termini d’execució de quatre anys prorrogables per 12 mesos.

El lot de vehicles adquirit es destinarà a l’acompliment de les competències i les funcions que la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana té encomanades per la Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos de seguretat. 

Actualment, el parc mòbil d’aquest cos policial compta amb vehicles antics o amb molt de quilometratge, que justifiquen la necessitat d’aquesta contractació.