Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Missió inversa de compradors

Economia reforça el suport a Hàbitat València i Home Tèxtils amb 106 compradors estrangers i 15 estudis d’arquitectura internacionals

18/09/2022
  • Climent inaugura el certamen dimarts que ve, 20 de setembre
  • Ivace Internacional coordina un ambiciós pla de compradors amb les associacions sectorials -Anieme, Fedai, Ateval- i Fira València
València.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball s’alia un any més amb els certàmens Hàbitat València i Home Tèxtils Premium per a reforçar la presència de compradors internacionals en aquesta edició que se celebra aquesta setmana en Fira València. 

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que “s’ha coordinat una ambiciosa missió de compradors a través d’Ivace Internacional integrada per 106 empreses estrangeres dels sectors del moble, il·luminació i tèxtil de la llar, a les quals se suma una missió integrada per 15 prestigiosos estudis d’arquitectura i disseny internacionals”. 

“Apostem pels certàmens internacionals celebrats en el nostre territori, amb un suport real que redunde en noves oportunitats comercials per a les nostres empreses i reforçant la promoció internacional de Fira València”, ha assenyalat Climent.

Per al sector del moble, Ivace Internacional, en col·laboració amb Anieme i gràcies a la seua xarxa d’oficines en l’exterior, ha gestionat la invitació a 84 empreses de moble procedents d’11 països que visitaran la fira Hàbitat València. 

Les empreses convidades procedeixen d’Alemanya, la Costa d’Ivori, França, Letònia, Lituània, Mèxic, Portugal, el Senegal, els Emirats Àrabs Units, els Estats Units i el Regne Unit.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reforçar el pla de compradors de Fira València i propiciar nous contactes comercials per a les 138 empreses de la Comunitat presents en el certamen. 

A més, i en el marc de la celebració de València, Capital Mundial del Disseny, Ivace Internacional ha convidat 15 prestigiosos estudis d’arquitectura i disseny dels Estats Units, els Emirats Àrabs Units, el Marroc, França, el Japó i Veneçuela que visitaran la Fira Hàbitat València i coneixeran l’oferta de les empreses valencianes, a més de participar en les diferents actuacions de la capitalitat. 

Convidats del tèxtil de la llar i il·luminació 

Les empreses d’il·luminació presents en Hàbitat també comptaran amb un pla de compradors integrat per 22 empreses d’il·luminació estrangeres procedents de 13 països, que visitaran la fira. 

Les empreses convidades procedeixen d’Alemanya, Aràbia Saudita, Colòmbia, França, Itàlia, Letònia, Mèxic, Polònia, el Japó, el Canadà, República Dominicana, els Estats Units i el Regne Unit.

Aquesta acció l’ha organitzada l’Ivace en col·laboració amb Fedai amb la finalitat de facilitar nous contactes comercials a les 82 empreses valencianes que exposen en la fira. 

A aquestes dades se sumen les relatives a Home Tèxtils Premium organitzada per Ateval, per a la qual l’Ivace ha organitzat una missió de 26 empreses importadores procedents d’11 països: els Estats Units, el Brasil, Noruega, Dinamarca, les Filipines, Vietnam, l’Índia, Ghana, la Costa d’Ivori, el Senegal i República Dominicana. 

Els seus responsables, amb capacitat de decisió sobre les compres a proveïdors internacionals, i sobretot amb experiència prèvia en importació de tèxtils europeus, desenvoluparan una agenda de treball organitzada per Ateval amb 54 empreses valencianes que exposen en aquesta edició del certamen.