Presidència

El quartet de clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja actua aquest dissabte al Museu de les Ciències

16/09/2022
El quartet de clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja actua aquest dissabte al Museu de les Ciències
  • L'activitat gratuïta començarà a partir de les 19 hores en l'escenari instal·lat en el passeig exterior del Museu al costat dels Jardins del Túria

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua aquest dissabte 17 de setembre el cicle ‘Les bandes a la Ciutat’ amb l’actuació del quartet de clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja. El concert començarà a les 19.00 hores als exteriors del Museu de les Ciències i és de lliure accés. 

‘Les bandes a la Ciutat’ consisteix en una sèrie d’actuacions de grups de cambra a càrrec de conjunts musicals de format reduït de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana, que s’ha organitzat en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). 

La pròxima cita serà el dia 1 d’octubre amb l’Ensemble de Tubes i Bombardins de la societat musical La Primitiva – Música Vella de Xàtiva. El 29 d’octubre, és el torn de la Camerata de Vents i Percussió de la Societat Unió Musical d’Alberic. El 5 de novembre està programat el concert del quintet de metalls del Centre Instructiu Musical d’Onil. El grup de cambra de la Unió Artisticomusical Sant Francesc de Borja de Gandia serà el que pose el colofó a aquest cicle el 12 de novembre. 

Galeria d'imatges