Presidència

El Consell col·labora amb la UPV per a la realització d'un curs de formació específica per al perfeccionament del personal de pisos en hotels

30/09/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb la UPV amb 20.000 euros per a la realització d'un curs de Governant/a d'Allotjaments Turístics
  • El curs, que finalitzarà el desembre de 2022, s'imparteix en horari de vesprada, amb sessions presencials i a distància, a més de visites a hotels

El Consell ha autoritzat la subscripció d'un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat Politècnica de València (UPV) per a la realització d'un curs de formació específica per a personal de pisos en allotjaments turístics.

A través d'aquest acord Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb la Universitat Politècnica de València amb 20.000 euros per al desenvolupament del curs de persona experta universitària de Governant/a d'Allotjaments Turístics, centrat en la qualificació del personal de pisos en hotels durant l'any 2022. S'impartirà en col·laboració amb el Campus de Gandia de la UPV.

L'experiència acumulada en la formació del curs ‘Perfeccionament de cambreres de pisos en allotjaments turístics’, dut a terme l'any 2021, ha permés adaptar els continguts i la metodologia a les exigències de la demanda per a assegurar una formació més competitiva per a aquesta edició.

Aquest curs suposa, a l'efecte de crèdits universitaris, un total de 20 crèdits. Tindrà una duració de 200 hores distribuïdes en 33 sessions presencials (165 hores), 4 sessions en línia (20 hores), una eixida de camp (7,5 hores) i una visita a un hotel (7,5 hores). L'inici del curs ha sigut durant aquest mes de setembre i finalitzarà el desembre de 2022.

Des de Turisme Comunitat Valenciana, a través de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT) de la Generalitat, es continua promovent, una edició més, aquests programes amb la finalitat de fomentar una formació de qualitat per al col·lectiu de pisos, aportant valor al capital humà que fa aquestes funcions.