Educació, Cultura i Esport

El Consell crea dues escoles infantils a les localitats de Betxí i a Sueca-El Perelló

30/09/2022
  • El centre de Betxí es denomina ‘El Pequelar’ i compte amb 82 places
  •  L'escola de Sueca-El Perelló porta el nom de ‘Dra. Ana Lluch’, i ofereix 41 llocs

El Ple del Consell ha aprovat els decrets de creació de dues escoles infantils de primer cicle, de titularitat de la Generalitat, a les localitats de Betxí i Sueca-El Perelló. 

Després dels estudis de planificació educativa i les anàlisis de les necessitats, s’ha considerat convenient la creació d’aquests dos nous centres, perquè es cobrisca la demanda del primer cicle d’Educació Infantil, en aquestes localitats, i d’aquesta manera es garantisca una escolarització en les millors condicions que siga possible a aquest alumnat.

El centre de Betxí, denominat El Pequelar, té una capacitat de 82 places escolars distribuïdes de la manera següent: dues unitats per a xiquets i xiquetes de 0 a 1 any, amb una capacitat de 16 places; dues unitats, per a xiquets i xiquetes d’1 a 2 anys, amb una capacitat de 15 places; i finalment, dues unitats per a xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys, amb una capacitat de 40 places.

Així mateix, l’Escola Infantil Dra. Ana Lluch de Sueca-El Perelló disposa de  41 places repartides en tres unitats, una de 0 a 1 un any amb capacitat per a 8 escolars, una altra d’1 a 2 anys amb capacitat per a 13 escolars i una de 2 a 3 anys amb capacitat per a 20 escolars. 

En total, les dues escoles sumen una oferta de 123 places gratuïtes de 0 a 3 anys.