Presidència

El Consell aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Callosa de Segura i Cox per a regularitzar la línia limítrofa intermunicipal

07/10/2022
  • El canvi respon a un acord entre els dos ajuntaments implicats
  • L'objectiu és millorar la prestació de serveis i la gestió municipal en les dues localitats

El Consell ha aprovat un decret pel qual es fa efectiva una alteració parcial dels termes municipals de Callosa de Segura i Cox, amb la finalitat de regularitzar la línia limítrofa entre els dos municipis.

El canvi és fruit de l'acord comú dels dos ajuntaments per a alterar els corresponents termes municipals i consisteix en un intercanvi de superfície en la zona adjacent Edifici de la Punteta-Barri de la Hoya, amb la finalitat d'esmenar una sèrie de problemes administratius, de prestació de serveis i de gestió que afecten les dues localitats.

Es tracta d'una alteració territorial mínima que no repercutirà en la solvència econòmica dels consistoris implicats, segons recull el decret d'alteració aprovat pel Ple del Consell.

La modificació dels termes municipals d'aquestes localitats alacantines compta també amb el dictamen favorable del Consell Jurídic Consultiu i amb els informes favorables de la Diputació Provincial d'Alacant, del Consell Tècnic de Delimitació Territorial i de la Direcció General d'Administració Local.