Presidència
En el marc de la IV Mostra de Turisme

Turisme reuneix en un taller més de 40 empreses turístiques de la Comunitat Valenciana amb 12 operadors nacionals

13/10/2022
  • A més, del 13 al 15 d'octubre el grup de turoperadors participa en un viatge de familiarització per a conéixer experiències turístiques de la Comunitat
  • La Mostra de Turisme se celebrarà aquest cap de setmana al Museu Príncep Felipe amb una àmplia programació d'activitats
  • La fira reunirà 130 empreses turístiques i destinacions de la Comunitat Valenciana que exposaran les novetats de la seua oferta

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat, amb motiu de la quarta edició de la Mostra de Turisme, una jornada de trobada en format taller que reunirà més de 40 empresaris adherits al programa CreaTurisme de la Comunitat amb 12 operadors turístics nacionals, amb l'objectiu de generar negoci i sinergies entre si.

En concret, els turoperadors que participaran en aquest taller, que se celebrarà aquest divendres a la vesprada a l'Hotel Dimar de València, són: Transvía, Civitatis, Spainally, Destinia, Expedia Group, Minube (amb dos agents), Nattum Ecotour, grup Viajes El Corte Inglés, Iverus Incoming Groups, Funtasticlab Travel i Turismo Vivencial.

Es tracta d'una oportunitat perquè empreses i entitats de la Comunitat Valenciana que comercialitzen serveis i productes turístics especialitzats, i de caràcter experiencial, donen a conéixer el seu catàleg per a incloure'l en les plataformes gestionades pels turoperadors nacionals, que, a més, es troben aquests  dies visitant in situ la Comunitat Valenciana a través d'un viatge de familiarització.

Aquest viatge de familiarització, organitzat també per Turisme CV i dirigit a aquest grup d'agents turístics nacionals, ha començat aquest dijous i es desenvoluparà fins dissabte que ve. El programa inclou la visita a diverses destinacions i recursos turístics de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu que els agents de viatge experimenten diverses activitats per a posteriorment incorporar-les als seus catàlegs d'ofertes.

En concret, el viatge de familiarització inclou ruta amb bicicleta per la Ruta del Grial seguint la Via Verda Ojos Negros; eixida amb vaixell per a veure la posta del sol sobre l'skyline de la ciutat de València; ràfting sobre el riu Túria; taller de paella, així com una activitat d'observació d'ocells, entre altres.

La IV Mostra de Turisme

Les dues actuacions promocionals, tant el taller com el viatge de familiarització, s'emmarquen dins de la quarta edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. Una fira totalment gratuïta per al públic assistent, que se celebrarà el 15 i 16 d'octubre a la Sala d'Arcs del Museu de les Ciències Príncep Felipe. L'horari serà el dissabte d'11.00 a 20.00 hores i el diumenge d'11.00 a 19.00 hores.

En aquest esdeveniment les diverses destinacions de la Comunitat Valenciana i 130 empreses turístiques exposaran la seua oferta en una superfície de 3.000 metres quadrats, que esdevindrà la major trobada empresarial del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

En la zona interior se situarà la zona expositiva de la Mostra, que comptarà amb la representació de les sis marques turístiques de la Comunitat Valenciana en un espai específic on disposaran d'un punt d'informació propi.

També a l'interior se situarà la zona d'experiències turístiques, la protagonista de la Mostra, amb 130 taulells per a les empreses i les associacions turístiques de la Comunitat Valenciana, agrupades per temàtiques o productes turístics. En aquesta zona també estaran representats els quatre productes estratègics de la Comunitat Valenciana: Mediterrani cultural, actiu, enogastronòmic i natural-rural.

Showcooking i tastos oberts al públic

En la zona exterior se situarà l'entrada a l'esdeveniment, on també hi haurà un rocòdrom, a més de la zona de Showcooking de 105 metres quadrats on cuiners valencians amb estrella Michelin, com Luis Valls, d'El Poblet, o María José Martínez, de Lienzo, revelaran el secret dels seus plats.

A més, en aquest espai es mostrarà l'oferta gastronòmica pròpia de la Comunitat, com, per exemple, els arrossos de Cullera, la fideuada de Gandia, la cuina visigoda de Riba-roja de Túria i la carxofa de Benicarló, entre altres.

Igualment s'oferirà la possibilitat que el públic taste vins i olis de la Comunitat Valenciana en un ampli programa de tastos. I com a novetat, en aquesta edició, s'inclou el tast de cerveses i melmelades.

Enguany la Mostra té programades múltiples activitats, des d'espectacles, concerts, animació i fotomaton, fins a tallers dirigits al públic familiar i relacionats amb les diverses tipologies d'artesania valenciana.

Un aparador perfecte per als usuaris del Bo Viatge

Així mateix, la Mostra de Turisme esdevé un perfecte aparador perquè l'usuari del Bo Viatge, el programa de la Generalitat que ofereix bonificació del 60 % dels viatges a la Comunitat Valenciana la pròxima edició del qual arrancarà el pròxim 20 de desembre, conega l'actualització de l'oferta turística.

Cal destacar que 260.000 persones ja s'han beneficiat del Bo Viatge des que va arrancar el programa en l'últim trimestre de 2020. Una iniciativa de Turisme CV per a dinamitzar el sector turístic i oferir a la ciutadania la possibilitat de conéixer el territori de Comunitat Valenciana.