Presidència

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Torás per a la incorporació de l'oficina d'informació turística de la localitat al programa Tourist Info

14/10/2022
  • El programa Tourist Info té la finalitat d'oferir un servei ampli d'informació de l'oferta turística de Torás i de la Comunitat Valenciana

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Torás per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info mitjançant la incorporació de l'oficina d'informació turística del municipi a aquesta xarxa.

L'objecte d'aquest conveni és la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Torás per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info en aquesta destinació, mitjançant la incorporació, el funcionament i l'operativitat plena de l'oficina d'informació turística del municipi, Tourist Info Torás, la qual s'integrarà a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.

El programa Tourist Info té la finalitat d'oferir un  servei ampli d'informació de l'oferta turística de Torás, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Aquest conveni de col·laboració no té contingut econòmic, per la qual cosa els costos i pressupostos que es puguen derivar de les actuacions específiques establides en el conveni s'assumiran per cada organisme en l'àmbit de les respectives competències.

L'Ajuntament de Torás sostindrà econòmicament i materialment l'oficina Tourist Info de la localitat i afrontarà la totalitat de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament. 

A més, aportarà el personal informador turístic per a la prestació del servei d'informació al turista. També es compromet a mantindre la imatge de l'oficina de turisme d'acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info; així com a participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info i en els sistemes d'aquest, de recollida i intercanvi d'informació estadística, estudis o avaluació del servei, entre altres.

Per la seua part, Turisme Comunitat Valenciana posarà a disposició de l'oficina Tourist Info Torás les bases de dades turístiques de caràcter públic; coordinarà la relació d'aquesta amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Generalitat i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l'ús adequat d'eines de gestió i procediments, entre altres.