Presidència

El teatre científic musical ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ celebra el primer any sobre l’escenari amb més de 18.000 espectadors

24/10/2022
El teatre científic musical ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ celebra el primer any sobre l’escenari amb més de 18.000 espectadors
  • Es tracta de l'únic musical científic d'Espanya i està inclòs en l'entrada general al Museu de les Ciències 

L'obra teatral Ramona i Cajal. El secret del Museu celebra el primer any sobre l'escenari amb més de 18.000 espectadors i un total de 336 funcions. Aquest espectacle, que combina el teatre musical amb la divulgació científica, és únic a Espanya i està inclòs en l'entrada general del Museu de les Ciències. El musical es representa els dimarts, els dijous i els diumenges (11.00 i 12.30 hores) i els dissabtes (16.00 i 17.30 hores). 

A través d'una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, els protagonistes de Ramona i Cajal coneixen les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diversos amb objectes del museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprenen en escoltar Einstein rapejar sobre els secrets de l'espai i el temps. 

L'espectacle, creat especialment per al Museu de les Ciències, és una obra original del dramaturg Juan Luis Mira, que també la dirigeix. Es representa en el Teatre de la Ciència i el públic pot reservar sessió en el punt d'informació de la primera planta del museu.

A manera de benvinguda, en l'accés al museu, un gran fotoreclam convida a fotografiar-se amb els científics i les científiques més importants de la història que apareixen en l'obra, com Hedy Lamarr, Nikola Tesla, Ramón y Cajal o Albert Einstein. La poma de Newton, el personatge Estaniskaos, el mateix Darwin, a més d'algunes de les frases inspiradores que es canten en el musical, es poden trobar també fora del Teatre de la Ciència. 

Galeria d'imatges