President

Ximo Puig destaca el “gran esforç” realitzat per la Generalitat, el Govern d’Espanya i els regants per a consensuar les noves condicions d’explotació del transvasament Tajo-Segura

20/11/2022
  • Subratlla “la voluntat d’enteniment” que ha permés la continuïtat del transvasament i inclou inversions perquè continue arribant aigua als regants d’Alacant

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el “gran esforç” realitzat per la Generalitat, el Govern d’Espanya i els regants per a consensuar les noves condicions d’explotació del Transvasament Tajo-Segura.

El president ha fet aquestes declaracions en el XV Congrés de la Unió de Llauradors i Ramaders, que s’ha celebrat aquest diumenge a València, on ha posat en relleu “la voluntat d’enteniment” que ha permés la continuïtat del transvasament Tajo-Segura i inclou inversions perquè continue arribant aigua als regants d’Alacant.

A més, ha apel·lat a la continuïtat d’aquest diàleg per a assolir millores i solucions i que “hi haja aigua per a tots i per sempre”.
 
També ha demanat a l’oposició que no s’opose als acords assolits i ha recordat que és necessari aportar solucions al tema de l’aigua i no generar conflicte.

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig