Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell autoritza un conveni amb les cambres de comerç per a desenvolupar el programa Llamp Consolida

25/11/2022
  • El conveni de col·laboració entre la Generalitat i el Consell de Cambres està dotat amb 400.800 euros
  • La Conselleria d’Economia Sostenible dona suport a accions d’assessorament per a la reestructuració, la consolidació i el creixement empresarial

El Ple del Consell ha autoritzat la signatura d’un conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament del programa Llamp Consolida.

Aquest conveni —dotat amb una quantitat màxima de 400.800 euros per a l’exercici 2022— té com a objectiu establir i definir una col·laboració per al desenvolupament del programa Llamp Consolida.

L’esmentat programa d’actuacions està destinat a promoure el desenvolupament d’accions de sensibilització, divulgació i formació, i potenciació de la innovació empresarial. Així mateix, inclou plans de consolidació empresarial per a implantar processos de gestió de la innovació en les empreses.

El conveni amb la Generalitat permet al Consell de Cambres la delegació d’algunes de les accions d’aquest programa en les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació d’Alcoi, Alacant, Castelló de la Plana, Orihuela i València. També s’estendran a aquestes entitats els compromisos d’execució que es prevegen.

Aquest conveni entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà fins al 31 de desembre de 2022. Amb càrrec a aquest conveni es podran finançar les actuacions que s’hi recullen realitzades des del dia 1 de gener de 2021 fins al 30 de novembre de 2022. Per al seguiment i el control d’aquest conveni es constitueix una comissió mixta de seguiment.

Des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant acords com aquest, es vol donar suport a la realització d’accions d’assessorament i formació per a la reestructuració, la consolidació i el creixement empresarial.