Presidència

El Consell col·labora amb Aerocas per al manteniment i l’actualització de l’oficina Tourist Info Aeroport de Castelló

02/12/2022
  • El programa Tourist Info té com a finalitat oferir un ampli servei d’informació de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la societat Aeroport de Castelló SL (Aerocas) per al desenvolupament del programa de la xarxa Tourist Info a l’aeroport de Castelló, a través del manteniment i l’actualització de l’oficina d’informació turística Tourist Info Aeroport de Castelló.

L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Aerocas per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info i cooperar en el funcionament i l’operativitat plena de l’oficina d’informació turística situada a l’aeroport de Castelló, que està integrada en la Xarxa Tourist Info.

Aquest conveni de col·laboració no té contingut econòmic, per la qual cosa els costos i els pressupostos que es puguen derivar de les actuacions específiques establides en el conveni s’assumiran per cada organisme en l’àmbit de les respectives competències.

El programa Tourist Info té com a finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de la província de Castelló, així com del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, Aerocas es compromet a sostindre econòmicament i materialment l’oficina Tourist Info situada a l’aeroport de Castelló i afrontarà el total de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

A més, aportarà el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista. També es compromet a mantindre la imatge de l’oficina de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info i en els sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei, entre altres.

Per la seua banda, Turisme Comunitat Valenciana posarà a la disposició de l’oficina Tourist Info Aeroport de Castelló les seues bases de dades turístiques de caràcter públic. Així mateix, en coordinarà la relació amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l’ús apropiat d’eines de gestió i procediments, entre altres.