Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El III Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana abordarà la gestió eficaç i la sostenibilitat dels parcs empresarials

07/12/2022
  • Comptarà amb la participació del conseller d'Economia Sostenible, la directora general de l'Ivace i la secretària autonòmica d'Economia
  • Se celebrarà els pròxims 13 i 14 de desembre a Alacant i es preveu l'assistència de prop de 200 persones

La tercera edició del Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana abordarà la gestió eficaç i la importància de la sostenibilitat dels parcs empresarials.

D’aquesta manera, aprofundirà en aspectes fonamentals que permeten millorar la gestió i assolir la sostenibilitat, com ara l’economia circular; la digitalització i la indústria 4.0; la simbiosi industrial; la mobilitat sostenible; la seguretat; la gestió d’infraestructures, i els serveis de valor afegit dels espais industrials.

Un altre dels grans objectius que s’ha marcat el congrés és aprofundir sobre els avantatges de la constitució d’entitats de gestió i modernització (EGM), una nova figura jurídica que ja s’està implantant en les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que genera serveis de valor afegit estimulant, alhora, la col·laboració publicoprivada per a millorar la competitivitat.

Aquest encontre se celebrarà els pròxims dies 13 i 14 de desembre al Museu d’Art Contemporani (MACA) d’Alacant i s’hi citaran representants de diverses entitats i organismes experts en la gestió de parcs empresarials, així com professionals i ponents que exposaran els seus coneixements i casos de bones pràctiques per a contribuir a impulsar la qualitat d’aquests espais industrials.

El congrés comptarà amb la participació del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent; la directora general de l’Ivace, Júlia Company, i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Empar Martínez.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), compta amb la col·laboració de l’Ivace en el marc de la línia nominativa a la Federació aprovada per l’Institut dins dels pressupostos de la Generalitat, amb la finalitat de donar a conéixer la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials.

Inscripcions

L’esdeveniment, dirigit especialment a persones empresàries, dirigents i personal tècnic de l’Administració local, ha despertat un important interés i es preveu l’assistència de prop de 200 persones.

Cal recordar que el termini d’inscripcions continua obert i es pot fer de manera gratuïta a través d’aquesta web.