Sanitat Universal i Salut Pública

El Consell autoritza la pròrroga del conveni entre la Generalitat i Fira València per a l’emmagatzematge de material sanitari i equips de protecció

16/12/2022
  • Es destinen 145.146 euros dels pressupostos de 2023 per a atendre les despeses relacionades amb l’activitat d’emmagatzematge i de distribució
  • El conveni es prorroga fins a desembre de 2023

El Consell ha acordat la pròrroga i la modificació del conveni entre la Generalitat i la Fira Mostrari Internacional de València per al desenvolupament de les activitats de logística i emmagatzematge de material sanitari i equips de protecció a les instal·lacions firals.

Aquest magatzem, que consisteix en una plataforma logística, es va crear el desembre de l’any 2020 gràcies a un conveni de col·laboració entre les dues entitats i amb la finalitat d’emmagatzemar tot el material sanitari i els equips de protecció necessaris a causa de la irrupció de la pandèmia per coronavirus.

Amb l’autorització d’aquesta addenda del conveni, el Consell prorrogarà el manteniment d’aquest magatzem logístic fins a desembre de 2023. Per a fer-ho, es destinen 145.146 euros a càrrec dels pressupostos de la Generalitat de 2023.

D’aquesta manera, els serveis sanitaris compten amb un espai d’emmagatzematge amb material sanitari i de protecció de reserva davant de possibles crisis. Els beneficiaris són les institucions sanitàries de la Comunitat Valenciana i, quant a mitjans de protecció individual, tot el personal de l’Administració local i autonòmica i, principalment, les institucions sanitàries i sociosanitàries.