Justícia, Interior i Administració Pública

José María Ángel visita les instal·lacions dels Bombers Forestals a Morella

17/01/2023
José María Ángel visita les instal·lacions dels Bombers Forestals a Morella
  • La Unitat de Bombers Forestals de Morella incorpora una nova pala llevaneu per a fer front al temporal de vent i neu

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha visitat aquest matí, acompanyat pel director general d’Interior, Salvador Almenar, el parc de bombers dels Ports i la unitat de Bombers Forestals situada en aquest municipi.

José María Ángel i Salvador Almenar han supervisat la incorporació d’una nova pala llevaneu que està incorporada ja al dispositiu previst dins del Procediment d’actuació enfront del risc de nevades. A més, junt amb el director executiu de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències, Baltasar Ortiz, han analitzat l’evolució del Pla d’infraestructures 21-23 de Bombers Forestals, que inclou per a aquest exercici l’ampliació i la millora del parc i el magatzem logístic de Morella.

El Servei de Bombers Forestals de la Generalitat està incorporat en el dispositiu de neteja de vials i senyalització de talls de carreteres. En el cas de la província de Castelló, es fan càrrec de 9 dels 25 itineraris de neteja establits i es dediquen a carreteres de la xarxa secundària, camins i pistes rurals. A la Comunitat Valenciana hi ha 82 municipis amb risc alt de nevada, el terme municipal dels quals es troba per damunt dels 800 metres, i 122 amb risc mitjà.

Galeria d'imatges