Presidència
Agricultura

La Generalitat impulsa en la fira agrícola de Berlín la marca Taronja Valenciana i reafirma el seu compromís amb el sector agrari

06/02/2023
  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, assistirà al certamen Fruit Logistica, considerat líder a escala mundial en el comerç de fruites i hortalisses
  • Més de 50 firmes valencianes acudeixen a la trobada, en la qual s’espera la presència de 73.000 persones i expositors d’un centenar de països
  • Escrivà: “És l’escenari perfecte per a potenciar i fer valdre els nostres cítrics”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, assistirà aquest dimecres a la fira agrícola de Berlín Fruit Logistica per a potenciar la difusió de la marca Taronja Valenciana, impulsada per a promocionar el consum de cítrics i reafirmar el compromís del Consell amb el sector agrari valencià.

El certamen, que té lloc a la capital alemanya, “és una cita ineludible per al sector hortofructícola a escala mundial i, per això mateix, és l’escenari perfecte per a potenciar i fer valdre els nostres cítrics”, ha assenyalat la directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano.

La Generalitat està duent a terme una campanya de promoció dels cítrics valencians que té per lema Tria sentiment, en estreta col·laboració amb el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Cítrics Valencians, tant a la Comunitat Valenciana com en altres països europeus i en l’àmbit internacional.

“La trobada hortofructícola berlinesa de Fruit Logistica és, per tant, un aparador especialment adequat per a donar a conéixer aquesta acció promocional, l’objectiu de la qual és afavorir el consum d’aquests productes”, ha assenyalat Escribano.

“Es tracta d’una fira líder en l’àmbit del comerç mundial de fruites i hortalisses i comprén tota la cadena comercial, des de la producció fins al punt de venda”, ha explicat la responsable de Promoció Institucional.

Fruit Logistica

L’edició de la fira Fruit Logistica d’enguany comptarà amb la presència de més de 50 empreses valencianes, a més dels consells reguladors de la IGP Cítrics Valencians i Kaki Ribera del Xúquer.

La Generalitat participa, en l’àmbit institucional, amb l’espai expositiu organitzat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, que comprén una zona de 400 metres quadrats.

Està prevista l’assistència al certamen de més de 2.500 expositors procedents de prop d’un centenar de països, així com la presència d’uns 73.000 compradors i visitants internacionals.

Galeria d'imatges