Justícia, Interior i Administració Pública
Modernització

La Conselleria de Justícia renova 200 equips de ràdio per a la Policia de la Generalitat

05/05/2023
La Conselleria de Justícia renova 200 equips de ràdio per a la Policia de la Generalitat
  • Els nous terminals de radiocomunicació es distribuiran per les comissaries de Castelló, València, Elx i Alacant

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha renovat 200 terminals de radiocomunicació destinats a la Policia de la Generalitat, amb l’objectiu de substituir i modernitzar la flota que té actualment.

Els diversos equips de ràdio es distribuiran entre els agents de quatre comissaries de la Comunitat Valenciana: 82 per a València, 43 per a Alacant, 31 per a Elx i 44 per a Castelló.

El model de walkie-talkie triat és un dispositiu que incrementa les funcionalitats i compta amb múltiples utilitats per a la seguretat pública. Els principals avantatges que té són la privacitat i la protecció que ofereix en les comunicacions.

El nou terminal té un disseny ergonòmic i resistent, que permet un maneig fàcil i en garanteix la durabilitat en situacions adverses. També compta amb una pantalla d’alta resolució que facilita la visualització de la informació en condicions poc favorables.

La ràdio portàtil ofereix una gran quantitat de funcionalitats, entre les quals destaquen el GPS integrat que permet la localització i el seguiment en temps real, missatgeria de text per a la comunicació en situacions en les quals no és possible parlar, un botó d’emergència que permet alertar ràpidament en situacions crítiques i també bateria de llarga duració que garanteix una comunicació ininterrompuda.

L’empresa que ha subministrat a la Policia els equips nous de Motorola Solutions és Tecnitrán Telecomunicaciones, que en serà, a més, la responsable del manteniment.

Galeria d'imatges