Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Mobilitat

El TRAM de Castelló va transportar més de 98.200 persones durant les festes de La Magdalena

13/03/2024
El TRAM de Castelló va transportar més de 98.200 persones durant les festes de La Magdalena
  • La consellera de Medi Ambient destaca que “un any més, el TRAM ha complit a l’hora d’oferir als castellonencs un servici sostenible i eficaç”

El TRAM de Castelló va transportar 98.227 persones durant les festes de la Magdalena. Els servicis especials que es van posar en marxa el passat 1 de març van fer 3.578 viatges per a facilitar una mobilitat sostenible i accessible durant el desenvolupament dels actes de les festes fundacionals de la capital de la Plana.

Per a la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, “un any més, el TRAM ha complit a l’hora d’oferir als castellonencs un servici de transport públic sostenible, eficaç i de qualitat que ha ajudat la ciutat a disfrutar millor de les seues festes fundacionals”.

El divendres 1 de març es va posar en marxa el dispositiu especial per a la línia T1 UJI-Grau, que va modificar el seu horari i freqüència habitual de manera que, del dilluns 4 al dijous 7 de març, hi va haver servici fins a les 3.00 de la matinada i durant el divendres 8 i el cap de setmana, es va prolongar fins a les 6.00 del matí. També es van reduir les freqüències fins als 15 minuts.

Un 21 % més de viatgers al febrer

D’altra banda, el mes de febrer de 2024, el nombre de viatgers del TRAM va registrar un augment del 20,79 % respecte al mateix mes d’any passat. En concret, el TRAM de Castelló va ser utilitzat per 308.315 usuaris. El transport per via reservada de la capital de la Plana va dur a terme 7.727 viatges.

 

Galeria d'imatges