Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L’Institut Valencià de Cultura porta al Teatre Arniches la comèdia ‘Charlas de azucarillo’ de Las Couchers

10/04/2024
L’Institut  Valencià de Cultura porta al Teatre  Arniches la comèdia ‘Charlas de azucarillo’ de Las Couchers
  • Es tracta d’un espectacle d’humor entorn de la cerca de la sanació i la pau mental a través del coaching
  • La representació tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 20.30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), oferix al Teatre Arniches la comèdia Charlas de azucarillo de Las Couchers, el dissabte 13 d’abril a les 20.30 hores.

Charlas de azucarillo és un espectacle recomanat per La Red española de Teatros y Auditorios, un xou d’humor ‘absurd-filosòfic’ que és el resultat d’un procés de creació a partir d’idees i experiències personals, amb el qual busquen fer de les preocupacions quotidianes un món excèntric i divertit, tot això a través d’un llenguatge corporal propi i la mirada clown.

En esta hilarant comèdia, els personatges Consuelo i Socorro acompanyen el seu públic en el que serà un viatge de sanació, superació i renaixement personal. Elles, que es fan dir ‘Las Couchers’, amb la seua empresa d’assessorament, ajuden la gent a tornar a la felicitat i la pau interior.

Saben que el seu públic ha sigut devastat per una successió d’alts i baixos en la vida; per això, amb la seua fórmula curativa, una barreja entre la postmodernitat i la més antiga tradició, ensenyaran en clau d’humor les ferramentes necessàries perquè les persones tornen a tindre una vida ‘plena’.

Las Couchers és un projecte que naix en 2021 amb l’objectiu de crear un espectacle d’humor sanador de la mà d’Elena Doncel i Mari Marcos, que compten amb més de 10 anys d’experiència en el món del clown i d’estos espectacles d’humor, sent pallasses i actrius creadores.

Elena Doncel treballa des de 2007 en Payaso Hospital, ha treballat en Compañía Aérea Teatro, Pela y Pelu, Bandada, Janvier i La finestra. Mari Marcos, cofundadora en 2011 de la companyia Decopivolta Teatre, ha treballat en companyies com Teatro Sobre Ruedas, Teatro Indigesto i Patricia Pardo. En 2022 va ser nominada a millor artista de circ en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes de l’IVC.

Entrades a la venda ací.

 

Galeria d'imatges