Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana les NASCAR Whelen Euroseries, la Copa Racer i la Nacional

10/04/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana les NASCAR Whelen Euroseries, la Copa Racer i la Nacional
  • El València NASCAR Fest se celebra el 13 i 14 d’abril al Circuit Ricardo Tormo
  • Els aficionats podran completar una volta al Circuit en els seus propis cotxes el diumenge 14 d’abril, a les 17.00 hores

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana, els dies 13 i 14 d’abril, l’única cita a Espanya de les NASCAR Whelen Euroseries, que esta temporada compartirà pista amb la Copa Racer i la Copa Nacional.

Un total de nou carreres hi ha programades en un ampli horari de dos dies de competició. Així, els cotxes de les NASCAR Whelen Euroseries celebraran dos carreres de cada una de les dos categories, Euronascar Pro i Euronascar 2.

Així mateix, la Copa Racer iniciarà la seua temporada 2024 amb els espectaculars Mini Cooper i els BMW M2 CS Cup que conformen la classe Racer GT, una nova categoria que té com a objectiu proporcionar als competidors una línia clara de progrés en les seues trajectòries cap a vehicles de més potència.

A més, la Copa Nacional reunirà els Renault Clio amb l’organització de l’empresa espanyola V Line, que durà a terme quatre cites d’estes populars carreres amb un nou reglament de competició.

Tots a la pista

D’altra banda, amb motiu del 25 aniversari de la inauguració del Circuit Ricardo Tormo, el Circuit oferirà a tots els aficionats l’oportunitat de completar una volta al traçat de Cheste.

Esta activitat tindrà lloc el diumenge, 14 d’abril, a les 17.00 hores, una vegada haja finalitzat l’última carrera del cap de setmana.

 

Galeria d'imatges