Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit programa nou carreres i una infinitat d’activitats durant el cap de setmana per al València NASCAR

12/04/2024
El Circuit programa nou carreres i una infinitat d’activitats durant el cap de setmana per al València NASCAR
  • Les populars carreres americanes se celebren el 13 i 14 d’abril al Circuit Ricardo Tormo
  • Es podrà disfrutar d’exhibicions de lluita, demostracions de conducció, graella d’eixida oberta, pòdium i pàdoc per a tots i molt més

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la primera cita de la temporada europea de la NASCAR, les populars carreres americanes que estaran acompanyades per la Copa Nacional i la Copa Racer amb un total de nou carreres programades.

A més, l’acció no estarà només en la pista, ja que els aficionats que acudisquen al Circuit tindran l’oportunitat de disfrutar d’una gran varietat d’activitats, des de les escoles de conducció que la marca Mini porta fins al pàdoc del Circuit fins a menjar en la zona de food trucks amb una àmplia oferta de menjar i beguda, castells inflables per als més xicotets o les exhibicions dels lluitadors de l’esport d’arts marcials MMA, que podran seguir-se en l’escenari principal, entre altres.

Les Whelen NASCAR Euroseries són el certamen més obert al públic dels que visiten anualment el Circuit Ricardo Tormo. Totes les instal·lacions estaran obertes, des del pòdium després de les carreres al pàdoc. Fins i tot la graella d’eixida de les carreres principals pot ser visitada minuts abans del seu inici.

Pista oberta

Per a completar l’experiència i com a celebració amb motiu del 25 aniversari del Circuit Ricardo Tormo, els aficionats que acudisquen el diumenge al València NASCAR Fest tindran l’oportunitat d’eixir a la pista a completar una volta als comandaments dels seus propis cotxes.

D’esta manera el pit lane i el traçat de Cheste s’obriran el diumenge, 14 d’abril, a les 17.00 hores, perquè tots els assistents isquen a la pista a una velocitat controlada per a veure de prop l’escenari de les carreres.

 

Galeria d'imatges