Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Centre Marqués de Dos Aguas

La directora general d’Infraestructures Sociosanitàries visita el centre ‘Marqués de Dos Aguas’ de Picassent per a conéixer les últimes obres de millora i adequació

24/04/2024
La directora general d’Infraestructures Sociosanitàries visita el centre ‘Marqués de Dos Aguas’ de Picassent per a conéixer les últimes obres de ...
  • Es tracta d’un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual integrat per un centre ocupacional, un centre de dia i una residència

La directora general d’Infraestructures Sociosanitàries, Maria Àngels Ramón-Llin, ha visitat el centre d’atenció especialitzada (CAU) per a persones amb discapacitat intel·lectual ‘Marqués de Dos Aguas’ de Picassent per a conéixer les obres finalitzades de millora i adequació del centre.

Es tracta d’un centre de titularitat de la Generalitat que disposa de tres recursos integrats: 20 places de residència, 40 de centre de dia i 70 places en el centre ocupacional.

María Àngels Ramón-Llin ha recorregut les seues instal·lacions i ha pogut comprovar les obres de condicionament del complex, en les quals s’ha inclòs una ampliació de sala polivalent on les persones usuàries disfruten d’una zona per a fer diferents activitats i tallers.

Així mateix, s’ha urbanitzat un aparcament per al personal i familiars dins de la parcel·la del centre, així com una pista poliesportiva per a activitats exteriors com bàsquet o futbol i una ampliació de les zones enjardinades de l’entorn.

En la seua visita, la directora general ha pogut conversar amb les persones usuàries i amb l’equip professional, als quals ha agraït la labor que fan, al mateix temps que ha assegurat que des de la Conselleria de Servicis Socials es treballa per a oferir “la millor atenció a totes les persones amb discapacitat del centre, així com el suport i les prestacions adequades”.

Seguint amb les millores del CAE ‘Marqués de Dos Aguas’, Ramón-Llin ha assenyalat que s’està estudiant la instal·lació d’algun element de protecció solar que permeta a les persones usuàries “disfrutar de la zona exterior sense les molèsties generades per l’excés de calor que allí es produïx en els mesos de primavera i estiu”.

 

Galeria d'imatges