Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza l’escola d’estiu ‘Missió científica: salvar el planeta’

24/04/2024
La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza l’escola d’estiu ‘Missió científica: salvar el planeta’
  • Dirigida a estudiants de 3r d’Infantil a 6t de Primària, es farà de dilluns a divendres en tres torns del 24 de juny al 12 de juliol de 2024

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat un ampli programa educatiu per a la seua escola d’estiu en les instal·lacions de l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Oceanogràfic, el Palau de les Arts i CaixaForum València. Des d’este dimecres està oberta la inscripció per als tres torns programats: el primer torn serà la setmana del 24 al 28 de juny, el segon torn de l’1 al 5 de juliol i el tercer torn del 8 i 12 de juliol de 2024.

L’escola d’estiu està dirigida a estudiants de 3r d’infantil a 6t de Primària i es realitzarà durant cinc dies en què aprendran a cuidar l’entorn a través de diferents activitats científiques, conéixer quin és l’estat del planeta i com la ciència i la tecnologia poden contribuir a la seua conservació.

El programa està dissenyat perquè els grups participants es divertisquen mentres aprenen amb jocs, gimcanes, exposicions i experiments científics. Per a una millor adaptació de les activitats de l’escola d’estiu, es formaran dos equips: un de 5 a 8 anys i un altre amb edats compreses entre els 9 i 12 anys, aproximadament.

L’escola inclou la visita a tots els recintes que integren la Ciutat de les Arts i les Ciències, és a dir, el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric, el Palau de les Arts, l’Oceanogràfic i CaixaForum València.

El preu és de 260 euros per participant i torn. Les persones interessades poden consultar ací tota la informació i inscripcions.

 

Galeria d'imatges