Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Formació Profesional

Educació publica el calendari d’admissió i matrícula de Formació Professional per al curs 2024-2025 a la Comunitat Valenciana

24/04/2024
  • La presentació de sol·licituds serà del 24 de maig al 3 de juny per a FP bàsica, grau mitjà o superior i cursos d’especialització
  • En FP bàsica de segona oportunitat les sol·licituds es presentaran del 15 al 19 de juliol, i en programes formatius de qualificació bàsica del 4 al 10 de juliol
     

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) d’este dimecres el calendari d’admissió i matrícula en els ensenyaments sostinguts amb fons públics de Formació Professional de grau bàsic, mitjà i superior, cursos d’especialització i programes formatius de qualificació bàsica, per al curs 2024-2025.

La presentació de sol·licituds per a FP bàsica, grau mitjà o superior i cursos d’especialització serà del 24 de maig al 3 de juny. En el cas d’FP bàsica de segona oportunitat (grau bàsic dirigits a persones beneficiàries del Pla d’ocupació juvenil), les sol·licituds es realitzaran del 15 al 19 de juliol, i en els programes formatius de qualificació bàsica del 4 al 10 de juliol.

Per la seua part, les llistes provisionals d’admissió es publicaran el 5 de juliol per a FP bàsica; 9 de juliol per a grau mitjà o superior; 17 de juliol per a cursos d’especialització i programes formatius de qualificació bàsica; i 23 de juliol per a FP bàsica de segona oportunitat.

Després de la presentació de reclamacions a les llistes provisionals, es publicaran les llistes definitives el 12 de juliol per a FP bàsica; 23 de juliol per a grau mitjà o superior; 25 de juliol per a cursos d’especialització; 26 de juliol per a FP bàsica de segona oportunitat; i 24 de juliol per a programes formatius de qualificació bàsica.

A continuació, començarà el procés de matrícula amb les dates següents: 15 al 18 de juliol per a FP bàsica; 24 al 30 de juliol per a grau mitjà o superior (23 al 29 de juliol per a matrícula en línia); del 4 al 9 de setembre per a cursos d’especialització; del 29 al 30 de juliol per a FP bàsica de segona oportunitat; i 25 de juliol al 30 de juliol per a programes formatius de qualificació bàsica.

Des de la direcció general de Formació Professional s’ha dut a terme una sessió formativa a la Inspecció d’Educació i es mantindrà un seguiment de diàleg amb tota la comunitat educativa. A este efecte s’oferirà orientacions per a l’alumnat i es remetrà instruccions als centres docents respecte al procediment d’admissió, que aniran apareixent en la web de la Direcció General i d’admissió de la Conselleria.

Es pot consultar el calendari complet d’admissió i matrícula d’FP a la Comunitat Valenciana per al curs 2024-2025 en l’enllaç de la pàgina web de la Conselleria d’Educació.