Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Educació publica el calendari d’admissió i matriculació d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat per al curs 2024-2025

26/04/2024
  • La presentació de sol·licituds en Infantil i Primària serà del 30 de maig al 6 de juny, i en ESO i Batxillerat de 4 al 10 de juny
  • La presentació de sol·licituds es farà de manera telemàtica

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat València (DOGV) este divendres el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2024-2025 dels nivells d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

La presentació de sol·licituds per a sol·licitar plaça en Infantil i Primària es realitzarà del 30 de maig al 6 de juny. Després de la baremació de les sol·licituds, es publicaran les llistes provisionals l’1 de juliol i les definitives el 15 de juliol. D’esta manera, la matrícula telemàtica serà del 15 al 19 de juliol i la presencial del 15 al 23 de juliol.

Per la seua banda, la presentació de sol·licituds per a l’alumnat de Secundària serà del 4 al 10 de juny. Les llistes provisionals es publicaran l’11 de juliol, després de la presentació de reclamacions es publicaran les llistes definitives el 22 de juliol. A continuació, del 22 al 25 de juliol es procedirà a la matrícula telemàtica i del 22 al 26 de juliol a la presencial.

Quant a l’admissió en Batxillerat, la presentació de sol·licituds serà de 4 al 10 de juny i la publicació de llistes provisionals el 16 de juliol. Posteriorment, el 25 de juliol es publicaran les llistes definitives per a fer la matrícula telemàtica del 25 al 30 de juliol i la presencial del 25 al 31 de juliol.

Per a sol·licitar plaça en un centre d’Educació Especial o unitats específiques en centres ordinaris el termini serà del 30 de maig al 6 de juny.

La presentació de sol·licituds per a obtindre plaça en un centre educatiu s’ha de fer de manera telemàtica a través de la web específica que s’activarà en pròximes dates.

Una de les novetats per al pròxim curs és que en Infantil, Primària i ESO les famílies poden sol·licitar fins a 20 opcions de centres educatius ordenades per prioritat, davant de les 10 opcions que hi havia fins ara.

El calendari amb les dates (publicació de vacants, presentació de reclamacions…) pot consultar-se en el DOGV Calendari admissió.

 

Talls de veu relacionats

DG Jorge Cabo