Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Tràfic comercial

L’aeroport de Castelló reforça la connexió amb Romania amb un quart vol setmanal a Bucarest a partir de juny

28/04/2024
L’aeroport de Castelló reforça la connexió amb Romania amb un quart vol setmanal a Bucarest a partir de juny
  • La ruta que enllaça amb la capital romanesa incorpora un vol els diumenges, que se suma als actuals en dimarts, dijous i dissabte
  • El director general d’Aerocas, Justo Vellón, destaca el caràcter “estratègic” d’esta ruta, que en 2023 va registrar més de 50.000 passatgers

L’aeroport de Castelló reforça la connexió amb Romania amb la incorporació d’un quart vol setmanal a Bucarest a partir de juny.

El director general d’Aerocas, Justo Vellón, ha manifestat la seua satisfacció amb la millora de les prestacions de la ruta de Bucarest, “que és estratègica per a l’aeroport de Castelló, com ho demostra que l’any passat va generar més de 50.000 passatgers”.

Des de l’inici de la temporada estival, la línia que enllaça amb la capital romanesa, gestionada per la companyia Wizz Air, disposa de tres connexions setmanals, que operen en dimarts, dijous i dissabte. A partir de juny, s’ha programat una quarta freqüència els diumenges.

Justo Vellón ha subratllat l’objectiu de continuar avançant en la millora de la connectivitat aèria de Castelló, “a través de la captació de noves rutes, però també mitjançant la consolidació i ampliació de les existents”.

En este sentit, ha valorat l’avanç de les dos rutes més veteranes de l’aeroport de Castelló, Londres i Bucarest, que en la campanya estival actual disposen de quatre freqüències setmanals i que han duplicat la seua capacitat respecte a la temporada d’hivern.

L’aeroport de Castelló té programades enguany deu rutes, huit de les quals estan operatives actualment: Londres, Roma, Berlín, Brussel·les, Milà, Bucarest, Düsseldorf i Madrid. A partir de juny se n’incorporen dos més: Porto i Bilbao.

D’altra banda, l’aeroport de Castelló treballa per a la posada en marxa d’una nova connexió nacional al llarg de 2024.

Galeria d'imatges