President

Carlos Mazón ha assistit a la gala d’entrega dels Premis de la XVI Setmana de l’Economia d’Alzira

26/04/2024
Carlos Mazón ha assistit a la gala d’entrega dels Premis de la XVI Setmana de l’Economia d’Alzira
  • El president ha felicitat els premiats per la seua aportació al desenvolupament econòmic i social i ha traslladat el suport del Consell al sector empresarial per a promoure la creació d’ocupació i riquesa
Alzira.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la gala d’entrega dels Premis de la XVI Setmana de l’Economia d’Alzira, que organitza l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA) per a reconéixer empreses o personalitats que han contribuït al teixit econòmic local.

Durant la gala, el cap del Consell ha destacat la labor del teixit empresarial d’Alzira i la seua comarca, als quals ha qualificat d’“una referència”. Així mateix, ha traslladat el suport del Consell al sector empresarial per a afavorir el creixement econòmic i la creació d’ocupació a través de mesures com la rebaixa de la pressió fiscal, la simplificació administrativa i la reivindicació de les infraestructures necessàries, “perquè sense estes no hi ha futur”.

En esta edició els guardonats han sigut: Flores Raquel, Etiquetadoras Mecatronic SA, Modesto Ballester SL i el cos de la Policia Nacional. El president ha felicitat els premiats per la seua aportació al desenvolupament econòmic i social d’Alzira.

En l’acte també han estat presents, entre altres, el president de la Diputació de València, Vicente Mompó; l’alcalde d’Alzira, Alfonso Domínguez, i el president d’AEA, Raúl Tudela.

Galeria d'imatges