Presidència
En Fitur 2023

Colomer destaca la gastronomia com un dels “elements més forts” per al turisme de la Comunitat Valenciana

19/01/2023
Presentació de la gala dels Sols Guia Repsol i la gala ‘The World’s 50 Best Restaurants’ en Fitur
  • El secretari autonòmic ha participat en Fitur en la presentació de la gala dels Sols Guia Repsol i la de The World's 50 Best Restaurants

El secretari autonòmic de Turisme ha destacat que la gastronomia és “un dels elements més forts” per al turisme a la Comunitat Valenciana, durant la presentació dels dos principals esdeveniments gastronòmics que acollirà la Comunitat Valenciana en 2023.

Es tracta de la gala dels Sols Guia Repsol, que se celebrarà a Alacant el pròxim 27 de febrer, i la gala The World’s 50 Best Restaurants, que acollirà València el mes de juny.

La presentació ha tingut lloc a l’estand de la Comunitat Valenciana de Fitur 2023, on Colomer ha remarcat l’aposta de Turisme Comunitat Valenciana per impulsar la gastronomia com a producte turístic a través de la marca l’Exquisit Mediterrani. “Serem una destinació gastronòmica, no per decret sinó perquè ho barallem i en fem gestió, estratègia, operativa i estructurem aquest producte adequadament, i això és l’Exquisit Mediterrani”.

En aquest sentit, ha explicat que actualment més de 500 entitats s’han sumat a aquesta xarxa, entre restaurants, diputacions, ajuntaments, federacions, associacions o escoles.

En l’acte han participat també la directora de la Guia Repsol, María Ritter; l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.

Galeria d'imatges